Fotograf Gabriella Dahlman

 

     

Nu Min senaste bok
     

Min första rent konstnärliga fotobok. Jag har under ett antal år arbetat med en serie bilder där jag försöker förklara, förstå, mitt förhållande till fotografi. Under tidens gång har det blivit allt mer uppenbart att det handlar om hur min far Nils har påverkat mig. Han var en hängiven hobbyfotograf med stort växtintresse, hans motiv bestod av blommor och landskap. Något som jag tyckte var hur tråkigt som helst, tills jag endag insåg att jag fotograferar detsamma. Växter, landskap, interiörer. Det täta bandet mellan barn och föräldrar. Hur man vill slå sig fri och vara en egen person men att man ändå är så bunden till, och så präglad av, varifrån man kommer. Både på gott och ont. Jag är tacksam för min fars hängivenhet, utan den tror jag inte att jag hade blivit fotograf. Hans inflytande ser jag nu som en gåva. Text och foto Gabriella Dahlman, 250:- inkl. frakt.  Antal
Pris: 250:-  Totalpris   
Om grönska, gröna växter för en vackrare trädgård      


Smaragd, lime, oliv och pistasch. Lyft fram de gröna växterna i trädgården! Mjuka marktäckare, sirligt gräs, rassalnde bambu och mäktiga träd. Att kombinera gröna växter som varierar i form och olika toner ger en raffinerad effekt som är fin hela säsongen.
Text och foto Gabriella Dahlman, 250:- inkl. frakt. 

 

 

 
  Antal

Pris: 250:- Totalpris
       

Den vilda trädgården
     Vild och vacker, vild och vanartig, vild och vimsig, ordet vild kan ha många innebörder. Men den vilda trädgården är för mig en oas där naturen har sin givna plats. Med naturen som förebild och inspiration blir det lättare att välja vad som trivs. Enkla tacksamma växter som ger mycket tillbaka och som gör att man känner de gröna fingrarna växa. Text och foto Gabriella Dahlman, 250:- inkl. frakt.


  Antal
Pris: 250:- Totalpris
 

Gabriellas trädgård, stora möjligheter med små medel
     


Min första bok om min första trädgård. Ett slags kärleksbrev där jag berättar om min
trädgårdspassion och hur man kan skapa en trädgård trots att man inte är stadd vid kassa, men brinner för det man vill göra.
Text och foto Gabriella Dahlman,
Slutsåld
   
     
      Fyll i totalsumman.

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Ovanstående priser gäller inklusive moms och frakt.

Kryssa i valt betlningssätt

Betala via Swish 073-7585152 eller

Eller via mitt konto i Plusgiro 6480043-6

Jag skickar boken/böckerna och kvitto då jag fått pengarna.

KOM IHÅG att märka inbetalningen med namn.

     
Namn  
Adress  
Postnr. och Ort          
Tel nr  
E-mail